Starke Mindset

Starke Mindset

Master je Mindset


Master je Mindset

Je kent het wel:

  • Soms voel je je top en soms…
  • In trainingen gaat het top en in wedstrijden…
  • Bij de een voel je je super en bij de ander…
  • Je maakt een fout en je bent de weg even kwijt.

Je Mindset kan binnen seconden wisselen en bepaalt zoveel van je prestatie!

Maar: Hoe werkt dat dan??? Hoe kan je controle krijgen over je Mindset?

U wilt dat uw medewerkers/studenten zich optimaal voelen op het werk/trainingen en wedstrijden. Dat is als manager/trainer/coach het uiteindelijke doel, want dan kun je optimaal presteren in een goede onderwijsomgeving. Als je bedenkt in hoeverre het je mindset echt bepaalt, is het echt vreemd dat we er niet veel meer tijd aan besteden. Dit is jouw kans!

Er is de laatste tijd veel onderzoek gedaan naar het brein (en dus je mindset). En wat blijkt: het brein zit zeker niet alleen in je hoofd en “dat” andere gedeelte bepaalt zelfs veelal je Mindset. Interessante informatie voor elke speler/ trainer/ coach/ begeleider/ ouder etc. en eigenlijk iedereen die met mensen en relaties werkt. In deze bijscholing worden een aantal praktische schema’s behandeld waardoor je inzicht krijgt op wat je mindset bepaalt en hoe je (weer) grip kan krijgen. De poly vagaal theorie is zelfs wetenschappelijk onderzocht en geeft handvatten voor jou en je leerlingen! Deze cursus is door meerdere bonden en bedrijven geaccrediteerd en juist ook heel goed voor je werknemers/ leerlingen (maar doe het eerst zelf, practice what you preach)!

Wat krijg je:

  1. 4 praktische schema’ s die je helpen inzicht te krijgen in hoe Mindset werkt.
  2. Vele oefeningen.
  3. Vele bruikbare oplossingen voor hoe je in die goede Mindset kan komen of blijven.
  4. Herkenbare voorbeelden.

Master je Mindset

 87,50

Maar: Hoe werkt dat dan??? Hoe kan je controle krijgen over je Mindset? Voor je medewerkers/ leerlingen wil je dat zij zich optimaal voelen bij werk/ trainingen en wedstrijden. Als leidinggevende/ trainer/coach is dat het ultieme doel want dan kan er optimaal gepresteerd worden in een goede leerzame sfeer. Als je nadenkt over hoeveel je…

Categorie:

Mijn partners:
Hogeschool van Amsterdam
Human Partners
KNLTB
KNGU
ANJEMA squash academy
Meerdere tennisscholen.

Contact:
Peter Starke
Mail naar:
peterstarkeslice@hotmail.com
Of bel:
Telefoon: +31637609060